0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Party Angels
  • Info
  • Repertoire

Biografie Party Angels

De Party Angels zijn een hemelse duo dat een feest of bruiloft nóg meer opleukt dan het al is. Ze zijn dan ook op aarde met maar één doel: Feest!

Duo en trio boeken of inhuren

Licht uit en spot aan! De begintune van dit hemelse duo start en de feestengelen zetten meteen de toon, een feestelijke toon wel te verstaan.
Ze hebben een missie!

Party Angels boeken voor scherpste gage

In ruim 35 minuten halen deze Hemelse partyladies alles uit de kast om de gasten te vermaken. In een wervelende show van alltime favorites, grootste party knallers en de meest opzwepende medleys.

Livemuziek boek je simpel online

Deze  hemelse dames, waaronder Ruby van Urk, zijn zeer ervaren in het maken van een feestje en hebben dan ook al ontelbare keren op het nationale- en internationale podium gestaan. Ze zijn bepakt met een ruime dosis feest ervaring.

Andre Hazes Jr – Leef
Jebroer – Kind van de duivel
Alpenzusjes – Naar voren
Snollebollekes – Links Rechts
Sister Act – Oh Happy days
John de Bever – Jij krijgt die Lach
Mag ik dan bij jou schuilen
Andre Hazes – kleine Jongen
Django Wagner – Mooie blauwe ogen

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Party Angels boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties