0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Edwin van der Toolen

Biografie Edwin van der Toolen

Met zanger Edwin van der Toolen kan je feestje nooit mislukken. Edwin is een fantastische zanger/presentator/entertainer met vele jaren ervaring in de bekendste horecazaken van NL waaronder Café Bolle Jan in Amsterdam en De Après skihut Rotterdam.

Zangers en feestartiest boeken of inhuren

Edwin zijn carriere begon in 1996 toen hij werd gescoud voor Nederlands eerste boyband VELVET met latere musicalster Charly Luske, presentator Jeroen Post en latere acteur Robin Zijlstra.

Bands en artiesten simpel boeken

De mannen van VELVET maakten in televisieprogramma’s als TMF, Telekids met Carlo en Irene, Laat de Leeuw van Paul de Leeuw hun opwachting en deze ervaring kon Edwin later goed gebruiken.

Zanger voor cafe, bruiloft of feest inhuren

Edwin kwam al snel in vele voorprogramma’s van bekende artiesten als Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Nick en Simon en Gordon. Hij kwam vervolgens onder het management van Gerard Joling.

Edwin van der Toolen boeken voor scherpste gage

Het duurde dan ook niet lang totdat Edwin zijn eerste singles uitbracht en in 2017 zelfs een stijf uitverkocht eigen concert in de Villa Thalia in Rotterdam met diverse gastoptredens van bekende artiesten.

bands voor personeelsfeesten

Met Edwin haal je een entertainer met een zeer breed repertoire en goede stem in huis.
Edwin is tevens zanger van de band Hou van Holland live

fotocredits: Patricia Pietersen Photography

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Edwin van der Toolen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties