0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Edwin van der Toolen

Biografie Edwin van der Toolen

Met zanger Edwin van der Toolen kan je feestje nooit mislukken. Edwin is een fantastische zanger/presentator/entertainer met vele jaren ervaring in de bekendste horecazaken van NL waaronder Café Bolle Jan in Amsterdam en De Après skihut Rotterdam.

Zangers en feestartiest boeken of inhuren

Edwin zijn carriere begon in 1996 toen hij werd gescoud voor Nederlands eerste boyband VELVET met latere musicalster Charly Luske, presentator Jeroen Post en latere acteur Robin Zijlstra.

Bands en artiesten simpel boeken

De mannen van VELVET maakten in televisieprogramma’s als TMF, Telekids met Carlo en Irene, Laat de Leeuw van Paul de Leeuw hun opwachting en deze ervaring kon Edwin later goed gebruiken.

Zanger voor cafe, bruiloft of feest inhuren

Edwin kwam al snel in vele voorprogramma’s van bekende artiesten als Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Nick en Simon en Gordon. Hij kwam vervolgens onder het management van Gerard Joling.

Edwin van der Toolen boeken voor scherpste gage

Het duurde dan ook niet lang totdat Edwin zijn eerste singles uitbracht en in 2017 zelfs een stijf uitverkocht eigen concert in de Villa Thalia in Rotterdam met diverse gastoptredens van bekende artiesten.

bands voor personeelsfeesten

Met Edwin haal je een entertainer met een zeer breed repertoire en goede stem in huis.
Edwin is tevens zanger van de band Hou van Holland live

fotocredits: Patricia Pietersen Photography

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Edwin van der Toolen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie