0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Marco Verriet

Biografie Marco Verriet

Allround zanger, entertainer en DJ Marco Verriet is de multi inzetbare entertainer voor ieder feest en publiek. Van bruiloften, (bedrijfs)feesten, sportverenigingen, kermissen en verjaardagen.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

Met een eigen professionele show met licht, geluid en LCD schermen is Marco dé perfecte invulling. Een one man band die tevens in zijn eigen pauzes als zanger de pauzemuziek als DJ verzorgt.

coverbands en stemmingsorkesten

Dus met recht; avondvullend. Ruim 20 jaar ervaring met bv zijn stemmingsorkest/duo band SoWieso en staat dus garant voor een heerlijk avondje dansen en feesten.

zanger voor bruiloften en feesten

Door de perfecte prijs/kwaliteitverhouding is het zeer aantrekkelijk om deze topper in te huren. Hij zorgt voor entertainment voor jong en oud. Met een enorm repertoire. En als hij het niet zingt, dan kan hij het altijd nog draaien.

Marco is tevens zanger in het stemmingsorkest/duo band Sowieso.

Vergelijkbare items in de combi zang/dj/entertainer  zijn;

Marcel de Rooij
Bernard Karsten
Douwe Kamminga

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Marco Verriet boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties