0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Mr. Saxo-B

Biografie Mr. Saxo-B

Mr. Saxo-B is de in Amstelveen geboren Boris Kloek.
Al vanaf jongs af aan is Boris gefascineerd door blaasinstrumenten en begon op zijn negende met het bespelen van de klarinet waarmee hij snel progressie maakte en een jaar later mocht hij meedoen met een tv-optreden voor de 1000ste aflevering van: ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’.

Papa’s got a brand new sax’

Na diverse gewonnen concoursen als het EGTA’ concours en het Zonnewende concours begon de interesse in de klarinet te slinken, maar zijn interesse in andere stijlen groeide juist. Dit doordat hij saxofonist Hans Dulfer (vader van Candy Dulfer) hoorde en wist meteen dat hij saxofoon wilde gaan spelen.

Bekende saxofonist

Datzelfde jaar nog nam hij saxofoonles en twee jaar later werd Boris aangenomen op het Rotterdams conservatorium (CODARTS).
Op het Rotterdams conservatorium heeft Boris lessen gehad van topsaxofonisten als: Dick de Graaf, Ben van den Dungen en Simon Rigter en heeft daar ook de klarinet weer opgepakt onder leiding van: Nancy Braithwaite.

DJ & Sax

Boris treedt vanaf medio 2005 regelmatig op als saxofonist en beheerst nagenoeg alle muziekstijlen.

Naast solo optredens kun je Boris ook boeken in combinatie met een DJ. Boris speelt als saxofonist mee op de beats van een DJ en het enige dat Boris nodig heeft is een stroompuntje voor zijn apparatuur en een aansluiting voor zijn draadloze microfoon. Voor de zekerheid neemt Boris altijd een selectie van geschikte loungemuziek mee.

Saxin’ up your party

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mr. Saxo-B boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie