0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mr. Saxo-B

Biografie Mr. Saxo-B

Mr. Saxo-B is de in Amstelveen geboren Boris Kloek.
Al vanaf jongs af aan is Boris gefascineerd door blaasinstrumenten en begon op zijn negende met het bespelen van de klarinet waarmee hij snel progressie maakte en een jaar later mocht hij meedoen met een tv-optreden voor de 1000ste aflevering van: ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’.

Papa’s got a brand new sax’

Na diverse gewonnen concoursen als het EGTA’ concours en het Zonnewende concours begon de interesse in de klarinet te slinken, maar zijn interesse in andere stijlen groeide juist. Dit doordat hij saxofonist Hans Dulfer (vader van Candy Dulfer) hoorde en wist meteen dat hij saxofoon wilde gaan spelen.

Bekende saxofonist

Datzelfde jaar nog nam hij saxofoonles en twee jaar later werd Boris aangenomen op het Rotterdams conservatorium (CODARTS).
Op het Rotterdams conservatorium heeft Boris lessen gehad van topsaxofonisten als: Dick de Graaf, Ben van den Dungen en Simon Rigter en heeft daar ook de klarinet weer opgepakt onder leiding van: Nancy Braithwaite.

DJ & Sax

Boris treedt vanaf medio 2005 regelmatig op als saxofonist en beheerst nagenoeg alle muziekstijlen.

Naast solo optredens kun je Boris ook boeken in combinatie met een DJ. Boris speelt als saxofonist mee op de beats van een DJ en het enige dat Boris nodig heeft is een stroompuntje voor zijn apparatuur en een aansluiting voor zijn draadloze microfoon. Voor de zekerheid neemt Boris altijd een selectie van geschikte loungemuziek mee.

Saxin’ up your party

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mr. Saxo-B boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties