0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kerst trio RAAK

Biografie Kerst trio RAAK

RAAK is de ideale muzikale invulling voor uw feest, partij, opening, bedrijfsfeest, borrel, verjaardag, bruiloft en festival.
RAAK speelt zowel akoestisch mobiel als versterkt en put uit een groot repertoire.

Kerst livemuziek boeken

Trio RAAK heeft een uitgebreid Kerstrepertoire en speelt graag voor u en uw gasten de mooiste kerstdeuntjes. Dit kan akoestisch maar eventueel tegen een kleine meerprijs kan een compact geluidssetje worden meegenomen waarop word ingeprikt.

Kerstmuziek voor scherpste gage

RAAK mengt zich met het publiek om er samen een mooi feest van te maken! Of speelt lekker muzikaal behang tijdens uw kerstdiner of receptie. U kunt dit zeer muzikale trio op de meest uiteenlopende feesten inzetten. Succes verzekerd.

Kerst trio RAAK boeken of inhuren

RAAK bestaat uit Paul de Graaf, Rob Stoop en Fred Snel.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kerst trio RAAK boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties