0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
4Tuoze Matroze

Biografie 4Tuoze Matroze

De 4Tuoze Matroze is een Nederlandse muziekgroep, gevormd door zanger/componist Cees Koldijk, die zich met name heeft toegelegd op het brengen van het Nederlandse zeemanslied en het leven gezien door nautische ogen. De groep werd opgericht in 1995 en kende meerdere verschillende bezettingen.

zeemandsliederen maar dan anders

Het zeemansleven, drank en vrouwen zijn veel terugkerende thema’s in veel van de liederen. Hun muziekstijl is gaandeweg de jaren meer op wereldmuziek gaan lijken met onder andere Ierse, Balkan en Noord-Afrikaanse invloeden.

mobiel entertainment voor scherp gage

Optredens in Nederland vonden onder meer plaats op Oerol en Lowlands en in tv programma’s als Kopspijkers en De wereld draait door.
De afgelopen jaren toerde de 4Tuoze Matroze in de theaters met diverse voorstellingen.

Voor Sail Amsterdam schreven ze twee maal het officiële lied.
Traden in binnen- en buitenland op en stonden op grote projecten als Holland Symfonia in 2002 en de IJmuider Symfonie 2009.

Sail Amsterdam

Zij kunnen op de achtergrond de sfeer neerzetten, maar ook extra aandacht besteden aan mensen die interactief mee willen doen. De aanwezigen worden getest op hun gevoel voor rijm, ritme en viskennis.

Live een belevenis

Maar bij de openbare live concerten komen de Matroze toch het meest tot hun recht. Ze hebben de kwaliteit om van elk optreden een feest te maken. Het is dan ook meer een belevenis dan een concert.

Het publiek zingt uit volle borst mee.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je 4Tuoze Matroze boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties