0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Supercharged / Saxofonisten

Biografie Supercharged / Saxofonisten

Supercharged / Saxofonisten is een fantastische live act met 1 female DJ en 3 blazers.

Na 5 jaar produceren, arrangeren en repeteren is het resultaat een audio-visueel spektakel waarin super strak samenspel wordt afgewisseld met vlammende solo’s van 3 all-star topsolisten.

Saxofonisten en blazers sectie boeken

Tijdens 4 sets á 20 minuten komen blaas-klassiekers in nieuwe en deels in eigen beheer geproduceerde remixes in hoog tempo voorbij en zul  je versteld staan van het onmisbare aandeel van blazers in onsterfelijke hits van o.a. Michael Jackson, Earth Wind & Fire en Stevie Wonder.

(cover)bands en artiesten bij Burolivemuziek.nl

Herkenbaarheid staat centraal en maakt deze act geschikt voor ieder evenement. Elke individuele set is tevens uiterst geschikt als korte explosieve openingsact, in-between act of surprise op bijvoorbeeld een afterparty.

Supercharged / Saxofonisten boeken voor scherpste gage

Zo verzorgde Supercharged naast de opening van Masters of Luxury tevens de gala-premières van James Bond’s Spectre, de Fifty Shades-serie en stonden ze onder meer in Italie, Kroatië, Denemarken en Marokko.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Supercharged / Saxofonisten boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties