0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Orgel Joke

Biografie Orgel Joke

In 2020 bedacht de zoon van Joke om in de saaie coronatijd de filmpjes van zijn orgelspelende moeder online te zetten.
Wie had kunnen bedenken dat zij direct zo’n hit zou zijn? Joke en haar zoon in ieder geval niet!

Orgel Joke Internethit

Het jaar 2020 had voor Joke geen leuke start toen haar geliefde man Rob in januari overleed. Toen in maart ook nog de lockdowns begonnen kroop ze om wat afleiding te zoeken achter haar orgel. De vele enthousiaste reacties en de veelgevraagde optredens hebben het jaar een stuk mooier gemaakt. Dat iedereen enthousiast is blijkt wel uit haar lijst van tv optredens: Ik hou van Holland (rtl 4), Jinek, Op1 en Paul de Leeuw, RTL Boulevard, TV Kantine, de Toppers en meer.

Unieke live artiest

Maar niet alleen haar lijst van tv optredens is indrukwekkend, ook stond ze bij de Zwarte Cross, X-Qlusive (Gelderdome), Festyland, Waailand Festival en deze week nog bij de Dolly Dots in de Ziggodome. Wil jij dus een originele act (toevoegen) aan jouw feest of event dan is Joke een absolute aanrader!

Orgel Joke boeken

Joke is de 70 al een tijdje voorbij en zit nog vol met energie, daarom blijft ze wekelijks leuke filmpjes delen en zal ze ook live optredens blijven doen. Je boekt Joke eenvoudig via onze site!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Orgel Joke boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie