0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sieneke

Biografie Sieneke

Sieneke is winnares van het Nationaal Songfestival met het nummer Shalalie, waardoor ze voor Nederland in 2010 naar het Eurovisie Songfestival in Oslo mocht.

Sieneke groeide op in een zeer hecht gezin, samen met haar vader, moeder en haar jongere broertje. Sieneke was als kind al bezig met zingen en dansen. Al vanaf haar achtste jaar begon zij met streetdance en een paar jaar later is zij op stijldansen gegaan. Gaandeweg merkte Sieneke dat zij zingen ook erg leuk vond en werd daarbij aangemoedigd door haar omgeving.

Zangeres boeken of inhuren

Sieneke mocht zingen op feestjes op diverse plekken in het land en deed dat met veel plezier. Op een avond verzorgde zij een optreden waar later die avond ook Marianne Weber acte de présence zou geven. Op het moment dat Sieneke op het podium stond, kwam Marianne binnen en bleef even staan kijken. Marianne was meteen onder de indruk van dit jonge meisje. Een stem die klinkt als een klok en een uitstraling die spontaan en echt is.

Zangers en zangeressen boeken

Ondanks dat Sieneke niet wist door te dringen tot de finale van het Eurovisie Songfestival 2010, heeft zij toch de harten van vele Nederlanders gestolen.

In 2014 volgt de single “Niemand heeft je ooit gezien”, een autobiografisch liedje over haar zwangerschap.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sieneke boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties