0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Belinda Kinnaer

Biografie Belinda Kinnaer

Belinda begon haar professionele muzikale carriere in het coverbandcircuit. Ze  was de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden. 20 jaar lang zong Belinda in de band Commercial Break, welke zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen.

Veelzijdige stem

De stem van Belinda Kinnaer leent zich voor een uiteenlopend repertoire. Samen met een team en producer Edwin van Hoevelaak werkte de zangeres aan haar debuut single “If tomorrow never comes”. Door haar veelzijdige stem was de keuze niet moeilijk om voor een cover zoals deze te gaan. Velen kennen het origineel van Garth Brooks.

Ronnie Tober

In 2012 en 2014 nam Belinda twee duetten op met haar goede vriend Ronnie Tober, “Het zijn van die kleine dingen” en “Geluk”.

Belinda Kinaer boek je tegen de scherpste prijs

Misschien is Belinda Kinnaer nog niet door iedere muziekliefhebber/media ontdekt in ons land maar dat kan niet anders dan slechts een kwestie van (weinig) tijd zijn.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Belinda Kinnaer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties