0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Mick Stender

Biografie Mick Stender

Op zoek naar het ultieme rock ’n roll symbool van de 21e eeuw? Maak kennis met Mick Stender, een ambitieuze muzikant die de geest van Americana en Rock ’n Roll ademt. Hij is geïnspireerd door de groten der aarde, zoals Elvis Presley en Johnny Cash, en in 2021 bracht hij zijn debuut EP “Let’s Rock ’n Roll Again” uit.

Rock ’n Roll artiest boeken?

Deze EP is doordrenkt van de geest van nieuwe Rock ’n Roll, met scheurende gitaren, pulserende baslijnen en een rauwe, donkere stem die je meeneemt naar de jaren 50 in een modern jasje. Met nummers als ‘Don’t Touch The Hair’ (een eerbetoon aan Elvis Presley’s ‘Blue Suede Shoes’) en ‘I Can Still Remember’ (een hartverscheurende ballade over verloren liefde) deelt Mick een deel van zijn ziel in de vorm van muziek.

Bekend gezicht bij Giel Beelen

Dankzij deze EP is Mick Stender een bekend gezicht geworden bij Giel Beelen, waar hij een scala aan top 2000 covers heeft gebracht, maar altijd met de onmiskenbare Mick Stender-stempel. Rock ’n Roll laat zich niet beperken en Mick weet dit als geen ander. Hij geeft bekende nummers uit de top 2000 een geheel nieuwe dimensie, of het nu een stevige americana track is of een smerige rock ’n roll song die je al zo lang zocht.

Artiest boeken bij Burolivemuziek.nl

Het doel van zijn show? Mensen verrassen met de nummers die ze kennen, maar dan in een authentiek Mick Stender jasje. Zoals Giel Beelen het zegt: “Als je enige connectie hebt met welk festival dan ook, dan wil je dit gewoon meemaken, man!” Mick Stender is de belichaming van de Rock ’n Roll-revival van de 21e eeuw, en hij staat klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke muzikale reis. Mis het niet!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mick Stender boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie