0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Angelo Indaco

Biografie Angelo Indaco

Angelo Indaco is een Italiaanse troubadour / zanger die opgroeide in Bella Italia. Van jongs af aan is muziek zijn passie en hij tourde al vroeg met zijn vader door Italie, waar hij ook het vak leerde.

Italiaanse muziek boeken of inhuren

Hij is een echte allrounder die niet alleen als muzikant uw feest verzorgd maar ook zeer actief uw gasten kan entertainen. Hij kan ervoor zorgen dat zij niet alleen luisteren maar dat zij ook meezingen bewegen en natuurlijk dansen.

Angelo viert feest met uw gasten en andersom vieren uw gasten feest met Angelo, hierbij maakt hij gebruik van diverse instrumenten.
Hij zingt en begeleid zich daarbij op gitaar, accordeon, orgel of piano met een zeer uitgebreid internationaal repertoire, zelfs het Nederlandse lied komt daarbij ruimschoots aan bod.

Boek een zanger / troubadour

Natuurlijk is hij een kei in de muziek uit zijn vaderland welke hij met de paplepel kreeg ingegoten. Als een Italiaanse spraakwaterval komen de prachtige zinnen uit de mond van Angelo.

Angelo Indaco boeken voor scherpste gage

Zijn lievelingsinstrument is de accordeon maar Angelo bespeelt veel meer instrumenten. Hij is zeer mobiel en kan akoestisch langs en tussen het publiek om zijn zang te ‘verkondigen’.  Van Walz Musette naar blues en van jazz tot zigeuner muziek. Maar een Hollandse smartlap is uiteraard ook mogelijk. Een echte troubadour.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Angelo Indaco boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties