0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Antoon

Biografie Antoon

Antoon heet in het dagelijkse leven Valentijn Verkerk en is geboren in het kleine Noord Hollandse dorp Hoorn. Hij is een Nederlandse rapper, zanger en producer die onlangs getekend heeft bij Dreamteam Music.

Rappers en urban artiesten boeken of inhuren

Dreamteam Music is het label van Twan van Steenhoven die beter bekend is als Big2 en de wederhelft is van het bekende rap/hiphop duo The Opposites.  Twan kwam via de Herman Brood Academie in contact met Valentijn.

Boek een rapper

In het begin wilde hij de nieuwe Afrojack worden, maar op den duur ging hij voor de lol beats maken. Hier ging hij samen met vrienden op rappen en dat werd een wekelijkse activiteit. Op een gegeven moment wist hij dat het serieus wat kon worden en besloot zich te focussen op een carrière als rapper. Hij maakt polderrap in zijn puurste vorm.

Antoon boeken voor scherpste gage

Vol ambitie tekent Antoon als eerste artiest een platencontract bij Dreamteam Music. Waar hij zijn eerste album “De Nacht Van Ons” uitbracht. Waarop onder andere een samenwerking staat met Paul Sinha.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Antoon boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties