0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Quido van de Graaf

Biografie Quido van de Graaf

Zanger Quido van de Graaf werd geboren op 20 april 1991 in Den Haag en kreeg het zingen met de bekende paplepel ingegoten. Zijn opa zong namelijk al en dus moest zijn eerste kleinzoon daar ook aan geloven.

Zanger boeken of inhuren

Hij treedt veelvuldig op en staat in veel voorprogramma’s voor grote namen als: Jan Smit, Gerard Joling, Tino MartinGordon, Wolter Kroes. Van 2012 tot 2016 brengt Quido eigen albums en singles uit als ‘Zo Alleen’,  ‘Voorbij zijn de dagen’ en ‘Waarom nou niet’.

artiesten boek je simpel online

Quido deed in 2013 mee met het programma Bloed Zweet en Tranen bij SBS6.

Ondertussen is hij zoekende naar mooie muziek die bij hem past. Die single komt in 2017 in de vorm van een prachtige cover van George Benson ‘Geef me vannacht’. Met deze plaat zet Quido van de Graaf definitief zijn nieuwe artiestennaam neer.

Quido van de Graaf  boeken bij Burolivemuziek.nl

Hij wordt Paradeplaat bij SterrenNL en Hollandse Nieuwe bij RadioNL. Momenteel is Quido te zien bij The Voice of Holland en is hij door naar de 2e live show!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Quido van de Graaf boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties