0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Shary-An

Biografie Shary-An

Shary-An Nivillac geboren in 1992 is een Nederlands zangeres, bekend van The voice of holland. Ze heeft daarvoor ook auditie gedaan bij Popstars en ging door, maar heeft toch afgehaakt vanwege The voice of Holland. Ze strandde in de halve finale.

Auditie TVOH

Met haar geweldige binnenkomer deed Shary-An het nummer “New York”  van Alicia keys! Ze deed een goede auditie met een prachtige potentie in haar stem. Er draaide een stoel voor Shary-an de stoel waar ze op hoopte. “Ze wou haar” vertelde haar vriendin meerdere malen. Coach Angela zorgte ervoor dat Shary-an het haalde tot de finale. Ik heb genoten waren vooral haar woorden, en veel geleerd!

Release

In 2011: Nadat Ben Saunders The voice of Holland won, ging zij meteen aan de slag, met haar single Six Feet Under. Op 13 mei 2011 bracht ze haar tweede song uit, Mr. Know it All. Op 23 Se-tember verscheen haar debuutalbum Love Me For Who I Am. In oktober 2011 kwam haar derde single uit, Try my love again.

In 2012: In februari 2012 kwam haar vierde single uit, Read my book. Dit is haar eerste single die de Nederlandse Top 40 haalde. In mei 2012 bracht ze een cover uit van het nummer Never played the bass, oorspronkelijk geschreven en uitgevoerd door singer-songwriter Nabiha.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Shary-An boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties