0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Shary-An

Biografie Shary-An

Shary-An Nivillac geboren in 1992 is een Nederlands zangeres, bekend van The voice of holland. Ze heeft daarvoor ook auditie gedaan bij Popstars en ging door, maar heeft toch afgehaakt vanwege The voice of Holland. Ze strandde in de halve finale.

Auditie TVOH

Met haar geweldige binnenkomer deed Shary-An het nummer “New York”  van Alicia keys! Ze deed een goede auditie met een prachtige potentie in haar stem. Er draaide een stoel voor Shary-an de stoel waar ze op hoopte. “Ze wou haar” vertelde haar vriendin meerdere malen. Coach Angela zorgte ervoor dat Shary-an het haalde tot de finale. Ik heb genoten waren vooral haar woorden, en veel geleerd!

Release

In 2011: Nadat Ben Saunders The voice of Holland won, ging zij meteen aan de slag, met haar single Six Feet Under. Op 13 mei 2011 bracht ze haar tweede song uit, Mr. Know it All. Op 23 Se-tember verscheen haar debuutalbum Love Me For Who I Am. In oktober 2011 kwam haar derde single uit, Try my love again.

In 2012: In februari 2012 kwam haar vierde single uit, Read my book. Dit is haar eerste single die de Nederlandse Top 40 haalde. In mei 2012 bracht ze een cover uit van het nummer Never played the bass, oorspronkelijk geschreven en uitgevoerd door singer-songwriter Nabiha.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Shary-An boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie