0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Famke Louise

Biografie Famke Louise

Met ruim 273.000 volgers op youtube is Famke Louise een rising star aan het worden. Ze was al bekend van youtube maar nu gaat het nog sneller door haar samenwerkingen met Louis Vos, Felix Yung en Ronnie Flex.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

Famke Meijer is geboren in 1998 en een Nederlandse vlogger, model en zangeres.  Famke is nu al een grote hit op youtube waar zij o.a. vlogs maakt over mode en schoonheid.

Rappers en urban artiesten boek je simpel online

Eind 2017 maakt Famke Louise 2 nummers die rete populair worden onder de jeugd; “Op me Monnie” en “Vroom”.
Voor de eerste track ontvangt Famke een gouden plaat.

Famke Louise boeken voor scherpste gage

Daarna maakte Famke in samenwerking met Rapper BOEF en Frenna een remix van deze plaat en in maart 2018 werd de plaat “Fan” uitgebracht met Ronnie Flex en deze werd binnen 1 dag ruim 1 miljoen keer gestreamd.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Famke Louise boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties