0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rooie Rico

Biografie Rooie Rico

Nederland opgelet want Rooie Rico komt eraan!! Hij zong voor het eerst toen hij 8 maanden oud was. Ok, toegegeven het was enkel de titel van het lied van Heintje, maar “Mama” kwam er toen al behoorlijk feestelijk uitrollen.

Smartlappenzanger boeken of inhuren

Hij kreeg het Nederlandstalige lied al met de paplepel ingegoten, want opa had alle platen van Johnny Jordaan en die werden helemaal roodgedraaid.

Carnavalsartiesten boek je bij Burolivemuziek

Rico wilde meer. Hij zag heel veel tape artiesten die liedjes zongen, maar zonder de sfeer van de liedjes over te brengen. Dat kon hij beter en in elk geval leuker zo dacht Rico en om even te oefenen deed hij mee aan de online wedstrijd ” De Vijfde Topper” waar hij van de vele honderden inzendingen 11e werd.

Rooie Rico boeken voor scherpste gage

Daarna was het de beurt aan het tv programma Bloed, Zweet en Tranen. Hoewel hij niet won (dat was ook geheel niet de intentie) vond hij het prachtig en door dit programma werd hij gelijk uitgenodigd om te komen optreden in Australië tijdens het oranjebal in Sydney!

Boek Rooie Rico

Naast dat Rooie Rico ook zanger is, kun je hem ook boeken voor een onvervalste presentatie. Een combi tussen zang en presentatie behoort tevens tot de mogelijkheden.

Band boeken bij Burolivemuziek.nl

Rooie Rico is nu ook te boeken als feestband met een hoofdletter F.
De Rooie Rico XXXL   (hier vind je meer informatie)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rooie Rico boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties