0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Zanger/Gitarist Raphael

Biografie Zanger/Gitarist Raphael

Gitarist en zanger ‘Raphael’ is al bijna 2 decennia actief als artiest.
Hij heeft ervaring opgedaan in verschillende bands en op talloze festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen gespeeld.

Easy Listening

Raphael speelt in op de gasten die aanwezig zijn op de gelegenheid.
Hij bepaalt op het moment wat voor sfeer er is en zal daar zijn muziekkeuze op baseren en schakelt van Chuck Berry naar Bob Marley en dan weer naar hedendaagse artiesten als Michael Bubble en James Morrison.

Dé perfecte zanger/gitarist voor ceremonies

Houd u meer van rock? Dat kan Raphael ook!
De nummers die deze artiest speelt worden op geheel eigen wijze vertolkt. Laat u verassen op uw bruiloft, verjaardag of andere gelegenheid door deze zanger/gitarist!

Fantastische zanger

 Deze gitarist is te boeken voor uw bruiloft, verjaardagsfeest, diner, receptie, huwelijk en jubileum.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zanger/Gitarist Raphael boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties