0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kimberly Hennipman

Biografie Kimberly Hennipman

De meest veelzijdige feestzangeres voor een Hollandse/Amsterdamse avond, Oktoberfest/Apres Ski, maar ook Rock & Roll en Country .
Kimberly maakt er altijd een groot feest van!

Graag geziene zangeres

Kimberly is al jaren een graag geziene zangeres op feesten en partijen in Nederland en ver daarbuiten!

Uigebreid en veelzijdig repertoire

Met een zeer uitgebreid, veelzijdig repertoire, eigen nummers en medleys wordt het al snel een feest dat voor elk wat wils biedt. Of het nu gaat om een optreden voor 50 man in een kleine kroeg of om een groot bedrijfs-/publieksevenement met 10.000 of meer bezoekers, Kimberly weet er altijd één groot feest van te maken!

Kimberly Hennipman boek je tegen de scherpste prijs

Kimberly is zowel avondvullend als voor een half uur te boeken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kimberly Hennipman boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties