0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mieke

Biografie Mieke

MIEKE, haar naam roept een wereld van herinneringen op. Herinneringen aan vooral de jaren zeventig van de vorige eeuw wanneer MIEKE officieel de showbusiness binnenstapt aan de hand van de zanger, componist-tekstschrijver en producer Vader Abraham 

Meer dan 40 jaar actief

 

Na deelname aan honderden talentenjachten wordt het pas echt menens nadat Mieke debuteert in een duet met Vader Abraham. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden. Er is in de afgelopen veertig jaar in de wereld van muziek en showbusiness veel gebeurd, veel veranderd ook. Maar MIEKE behoort tot de artiesten die recht overeind zijn gebleven.

Kleurrijke stoet van successen

Met hits waarvan vooral ‘Een kind zonder moeder’ (1974), ‘Mijn beste vriendin‘(1975), ‘Zomertijd‘(1975, een duet met Vader Abraham), ‘Charlie Chaplin‘en ‘Als ik jou niet had‘ (1981) nog altijd niet zijn vergeten.  Na haar jaren met Pierre Kartner werkt MIEKE samen met o.a. Dries Holten en maakt ze plaatopnamen met prominente artiesten zoals Dennie Christian en Freddy Breck. Plaat na plaat wordt goud en behalve in Vlaanderen werkt MIEKE steeds vaker in Nederland.

 

Retro!

40 JAAR MIEKE. Ze zijn omgevlogen, maar tienduizenden fans in Vlaanderen en Nederland kijken nu al reikhalzend uit naar een volgend jubileum!

MIEKE boek je tegen de scherpste prijs.

Wat de optredens betreft zijn er verschillende mogelijkheden;

·       Normale avondoptredens (30 à 40 tapeact)

·       Senioren : middagprogramma (2×40 minuten met zanger pianist)

·       De combinatie met Dennie Christian blijft natuurlijk altijd mogelijk.

·       Aangepast programma voor privé feesten (huwelijksverjaardagen….)

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mieke boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties