0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Era CK zangeres
  • Info
  • Repertoire

Biografie Era CK

Era CK is een zangeres, singer-songwriter van Hongaarse afkomst. Zij zingt en speelt piano en dat deelt zij graag met haar luisteraars.

Livemuziek boeken of inhuren

Als One-Vrouw-Band heeft ze een breed repertoire van de jaren ‘80 tot hedendaagse hits, waaronder liefdesliedjes, bossa nova, pop, rock, latin, dance. Het repertoire wordt altijd aangepast aan het evenement/publiek.

Era CK boeken

Era CK begeleid zichzelf op de piano en is daarmee 100% live op familiefeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften en recepties.  Ze zingt in het engels, italiaans, spaans en hongaars.

Jason Derulo, Maroon 5, Shakira, Elvis Prestley, Gloria Gaynor, Santana, Dean Martin, Dua Lipa, Michael Jackson, Jimmy Cliff, The Beatles e.v.a.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Era CK zangeres boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties