0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Lisa Del Bo

Biografie Lisa Del Bo

De echte naam van Lisa Del Bo is Renildis Goossens en zij werd geboren op 9 juni 1961 in Mopertingen en dankt haar bekendheid aan de Soundmixshow en het Eurovisiesongfestival.

Bekende zangeres

In 1990 werd Lisa winnaar van de Belgische versie van de Soundmixshow met het nummer What’s a woman van Vaya Con Dios.
In 1993 deed ze mee aan de Belgische voorrondes voor het Eurovisie songfestival waar ze nipt verloor, maar in 1996 won ze alsnog.

Vlaamse artiesten boeken voor scherp tarief

Ze wist te winnen met het liedje Liefde is een kaartspel maar hoewel ze tot de outsiders werd gerekend kwam Del Bo in Oslo niet verder dan een teleurstellende zestiende plaats.

livemuziek uit Vlaanderen boeken of inhuren

Lisa verzorgt o.a. een namiddag vullende seniorenshow De GOUDEN Klassiekers wordt zo gesmaakt dat organisatoren en publiek om meer vragen.
Je kan natuurlijk niet twee maal dezelfde show brengen en daarom heeft Lisa ondertussen een versie 2.0 klaar gemaakt.

zangers of zangeressen inhuren

De try-out van deze versie 2.0 van De GOUDEN Klassiekers was wederom een succes!
Nieuwe liedjes, nieuwe verhalen en nieuwe beelden maken deze 2e reis doorheen de jaren 40-50-60-70 minstens zo interessant als versie 1.0.

Je kan het bij deze een show met een vervolg noemen en met zo’n rijk repertoire als dat van Lisa kunnen we nog jaren doorgaan.

De maand december staat voor Lisa al voor het vijfde jaar op rij in het teken van haar Kerstconcerten: Kerst bij Lisa en dat zal in 2017 niet anders zijn.

Het is een traditie geworden en mensen vinden steeds gemakkelijker de weg naar haar kerstconcerten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lisa Del Bo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie