0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lisa Del Bo

Biografie Lisa Del Bo

De echte naam van Lisa Del Bo is Renildis Goossens en zij werd geboren op 9 juni 1961 in Mopertingen en dankt haar bekendheid aan de Soundmixshow en het Eurovisiesongfestival.

Bekende zangeres

In 1990 werd Lisa winnaar van de Belgische versie van de Soundmixshow met het nummer What’s a woman van Vaya Con Dios.
In 1993 deed ze mee aan de Belgische voorrondes voor het Eurovisie songfestival waar ze nipt verloor, maar in 1996 won ze alsnog.

Vlaamse artiesten boeken voor scherp tarief

Ze wist te winnen met het liedje Liefde is een kaartspel maar hoewel ze tot de outsiders werd gerekend kwam Del Bo in Oslo niet verder dan een teleurstellende zestiende plaats.

livemuziek uit Vlaanderen boeken of inhuren

Lisa verzorgt o.a. een namiddag vullende seniorenshow De GOUDEN Klassiekers wordt zo gesmaakt dat organisatoren en publiek om meer vragen.
Je kan natuurlijk niet twee maal dezelfde show brengen en daarom heeft Lisa ondertussen een versie 2.0 klaar gemaakt.

zangers of zangeressen inhuren

De try-out van deze versie 2.0 van De GOUDEN Klassiekers was wederom een succes!
Nieuwe liedjes, nieuwe verhalen en nieuwe beelden maken deze 2e reis doorheen de jaren 40-50-60-70 minstens zo interessant als versie 1.0.

Je kan het bij deze een show met een vervolg noemen en met zo’n rijk repertoire als dat van Lisa kunnen we nog jaren doorgaan.

De maand december staat voor Lisa al voor het vijfde jaar op rij in het teken van haar Kerstconcerten: Kerst bij Lisa en dat zal in 2017 niet anders zijn.

Het is een traditie geworden en mensen vinden steeds gemakkelijker de weg naar haar kerstconcerten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lisa Del Bo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties