0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lilian Vieira “Samba Soul”

Biografie Lilian Vieira

Ze zingt voornamelijk in het Portugees. maar werkt ook samen met jazz, soul & funk bands en zelfs dj’s, vooral vanwege haar grote improvisatievermogen.

Poppodia

Lilian is bekend geworden als de charismatische frontvrouw van de Braziliaans-electronische formatie Zuco103 waarmee ze meer dan 10 jaar op alle grote (internationale) festivals zoals Pinkpop en Lowlands speelden.
Daarbij is Lilian Vieira een veelgevraagd soliste voor allerlei projecten variërend van bijvoorbeeld het Metropole Orkest tot en met een gastbijdrage op het album van Joe Jackson!

Samba Soul

Lilian Vieira is voor evenementen te boeken met een swingend trio of haar gehele “samba soul” band. Lilian Vieira brengt haar Samba Soul live met fantastische muzikanten en een programma waarin ze moeiteloos eigen composities vermengt met hoogtepunten uit de
Samba Soul stijl.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lilian Vieira “Samba Soul” boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties