0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Soul Jazz Trio

Biografie Soul Jazz Trio

Het Souljazz Trio heeft zich gespecialiseerd in het spelen van achtergrondmuziek. Dat wil zeggen dat al onze bezettingen op een volume spelen waarbij uw gasten uitstekend met elkaar kunnen praten.

jazz trio

Het trio is prima geschikt voor elke situatie. Het jazzduo behoort ook tot de mogelijkheden, maar klinkt klein en intiem en wordt meestal geboekt voor de kleinere en intiemere settings zoals bijvoorbeeld een diner van zo’n 40 gasten. Beide bezettingen zijn qua ruimte zeer bescheiden en passen dus prima op praktisch elke locatie

jazz muzikanten boeken

Live jazz is een geweldige sfeermaker voor bijzondere gelegenheden. Het geeft een huwelijk, receptie of diner warmte en gezelligheid. Daar kan geen dj of grote band tegenop.

zakelijke bijeenkomsten met jazz muziek

Het Soul jazz Trio biedt diverse mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst. Iedere bezetting heeft zijn eigen sound en mogelijkheden. Van kleine netwerkborrel tot groot bedrijfsjubileum. Voor ieder type event kunt u bij ons een mooie combinatie boeken.

Jazz boeken voor scherpste prijs

Het Soul jazz Trio bestaat uit een vast team van jazzmuzikanten. De basis van ons jazztrio wordt gevormd door gitarist (Eric), bassist (Han) en drummer (Rudi). Daarnaast is ons jazztrio te boeken als jazz duo, met zangeres, trompet of saxofoon.

Wij zijn gespecialiseerd in het soul jazz repertoire. Swingende jazz, die zich heel goed leent als achtergrondmuziek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Soul Jazz Trio boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie