0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Soul Jazz Trio

Biografie Soul Jazz Trio

Het Souljazz Trio heeft zich gespecialiseerd in het spelen van achtergrondmuziek. Dat wil zeggen dat al onze bezettingen op een volume spelen waarbij uw gasten uitstekend met elkaar kunnen praten.

jazz trio

Het trio is prima geschikt voor elke situatie. Het jazzduo behoort ook tot de mogelijkheden, maar klinkt klein en intiem en wordt meestal geboekt voor de kleinere en intiemere settings zoals bijvoorbeeld een diner van zo’n 40 gasten. Beide bezettingen zijn qua ruimte zeer bescheiden en passen dus prima op praktisch elke locatie

jazz muzikanten boeken

Live jazz is een geweldige sfeermaker voor bijzondere gelegenheden. Het geeft een huwelijk, receptie of diner warmte en gezelligheid. Daar kan geen dj of grote band tegenop.

zakelijke bijeenkomsten met jazz muziek

Het Soul jazz Trio biedt diverse mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst. Iedere bezetting heeft zijn eigen sound en mogelijkheden. Van kleine netwerkborrel tot groot bedrijfsjubileum. Voor ieder type event kunt u bij ons een mooie combinatie boeken.

Jazz boeken voor scherpste prijs

Het Soul jazz Trio bestaat uit een vast team van jazzmuzikanten. De basis van ons jazztrio wordt gevormd door gitarist (Eric), bassist (Han) en drummer (Rudi). Daarnaast is ons jazztrio te boeken als jazz duo, met zangeres, trompet of saxofoon.

Wij zijn gespecialiseerd in het soul jazz repertoire. Swingende jazz, die zich heel goed leent als achtergrondmuziek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Soul Jazz Trio boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties