0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kerstman met Rudolph

Biografie Kerstman met Rudolph

Kerstliedjes, akoestische live muziek en entertainment komen te samen in deze fantastische ludieke met kwalitatieve live act.

De gezellige Muzikale Kerstman zit op de schouders van Rudolph het rendier en samen lopen ze door het winkelcentrum, over kerstfair/beurs of over de kerstmarkt en spelen gezellige kerstliedjes.

Live muziek voor kerst

Al wandelend over uw locatie is deze ludieke kerst-act een prachtig stukje entertainment! Kinderen kijken vol verbazing naar de capriolen van het wandelende rendier en de Kerstman speelt er gezellig op los met zijn accordeon! Jo-Ho! Merry Christmas!

Kerstman voor scherp gage boeken of inhuren

Deze act is zeer geschikt als mobiele act en zal zeer sfeer verhogend werken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kerstman met Rudolph boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties