0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ballonnenclown met orgel

Biografie Ballonnenclown met orgel

Een ballonnenclown is leuk maar een ballonnenclown met orgel is nog veel leuker. Uit het orgel komen allemaal gezellige kinderliedjes en als je daar nog niet vrolijk van word dan word je dat wel van de ballonnenfiguren.

Boek mobiel muziek

Clown Bogus maakt ballonnenfiguren op maat. Jij zegt maar wat je wilt hebben en clown Bogus maakt het. Niet alleen een simpel figuurtje als een zwaard of een tekkel maar ook de allermoeilijkste ballonnenfiguren als bv een aapje in een boom of een beer.

Ballonnenclown met orgel boeken

Clown Bogus is een echte kindervriend en maakt de leukste figuren. Rijdt rond met het draaiorgel en is dus overal inzetbaar. Van winkelcentrum tot braderie en natuurlijk een kinderfeestje.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ballonnenclown met orgel boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties