0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Pur Sang Xmas

Biografie Pur Sang Xmas

A Capella Trio Pur Sang bestaat uit zangeressen Isabel Delemarre, Marieke Zevenbergen en Maartje Waanders: drie solisten met een liefde voor samenklank en een heel groot kerstrepertoire.

Muzikaal trio boeken

Deze vocale kanjers zijn te boeken met pianist Dennis die hen voorziet van prachtige pianospel van begeleidingen waarop Pur Sang kan schitteren, zowel solo als ‘in Close Harmony’.

Duo of trio tegen scherpste gage inhuren

Pur Sang Xmas brengt a capella versies van bekende kerstliedjes ten gehore in de kleinst mogelijke vorm van harmonie: ‘3’ en heeft hier in der tijd een bijzondere eigen klank ontwikkeld die mensen raakt.

Het repertoire bestaat uit talloze bekende kerstliedjes uit alle genres en deze worden gebracht op verschillende manieren:
In een traditionele uitvoering of in een verrassende eigen swingende versie. Welke we kiezen, hangt helemaal af van voor wie, waar en wat de gelegenheid is.

Kerstliedjes door trio of duo

Pur Sang Xmas is heel divers en flexibel en kan middels een kleine geluidset ter versterking in de meeste compacte locaties en voor uiteenlopende gelegenheden spelen.

Hier vind je meer informatie omtrent andere mogelijkheden van Pur Sang

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Pur Sang Xmas boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties