0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Wiesnhammer

Biografie Wiesnhammer

Wiesnhammer bestaat uit drie ouwe rotten in het vak. Roy Stekhuizen (o.a. Tiroler Teufel, Gipfelpower), Peter Graus (o.a. Anseltaler) en Luuk Steins (ADHD).

Oktoberfest artiesten boeken of inhuren

Deze 3 talentvolle muzikanten uit de Limburgse Alpenwereld hebben hun sporen reeds verdiend. Menige feesttent of ‘Wiesn’ hebben ze de afgelopen jaren al op de kop gezet, nu doen ze het nogmaals dunnetjes over en geheel op eigen wijze!

feestartiesten boek je simpel online

Bij dit vrolijke trio is “interactie” het toverwoord en kijk dan ook niet raar op als de 2 frontmannen ineens tussen het publiek mee staan te hossen en springen.
Oktoberfest en schlagerhits

Wiesnhammer boeken voor scherpste gage

Verwacht dit niet van de drummer maar de zang en accordeon doen vrolijk mee met het publiek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wiesnhammer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties