0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Funny Valentine

Biografie Funny Valentine

Funny Valentine is een Jazz trio dat gegarandeerd zorgt voor een passend en sfeervol diner, receptie of ieder bijzondere gelegenheid waar jazz de boventoon dient te voeren.

Jazz muzikanten boeken of inhuren

Dit trio verzorgt ieder optreden tot in de puntjes: van bijpassend repertoire tot en met hun chique voorkomen, dat een beeld oproept van de jaren ’30 en ’40 met muziek uit deze glorieuze jaren.

(cover)bands en artiesten uit de jaren 40, 50 en 60

Het trio is regelmatig te vinden bij diners in Paleis het Loo, bedrijfsborrels, chique bruiloftsrecepties en kerstdiners. Multi inzetbaar dus.

Funny Valentine boeken voor scherpste gage

Samen met een pianist en gitarist vertolkt leading lady Nathalie prachtige, sfeervolle jazznummers en mooie ballads, en dat alles afgewisseld met dansbare songs.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Funny Valentine boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties