0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Jolly Mangos

Biografie Jolly Mangos

Jolly Mangos zijn Sander (gitaar) en Coen (accordeon) en sinds 2017 met een derde mango Alex. Alex speelt percussie op de Cajon en komt oorspronkelijk uit Chili en woont nu in Berlijn. Zijn zuid Amerikaanse invloeden maken het een erg leuke mix met ons huidige repertoire.

Sander en Coen hadden meteen een klik nadat ze elkaar tegen het lijf liepen in de Oostenrijkse Alpen. Binnen enkele maanden trokken ze met hun instrumenten de wijde wereld in. Daarna kwam er nog een klik met Alex.

Duo of trio boeken voor scherp tarief

Ze hebben meerdere tours als straatmuzikanten door België, Frankrijk en Italië gemaakt, met als hoogtepunt een muziekreis door Colombia.
Overal waar ze speelden zochten ze de lokale muziek op waardoor verschillende invloeden van over de hele wereld in het repertoire van de mannen terecht kwam.

Boek een band

Met zijn tweeën kunnen ze zich zeer flexibel aanpassen aan elke situatie.
Het volume kan van intiem fluisterniveau tot aan swingende dansmuziek en met de set-up spelen ze binnen no-time.

Jolly Mangos boeken voor scherpste gage

De stijlen gaan van oude klassiekers tot hedendaagse hits in een verrassend jasje. Dansbare Amelie versies gemixt met folky tunes van Mumford and Sons. Mooie melodische stukken die Astor Piazzolla achtige diepgang hebben.

Boek een trio

En uiteraard eigen geproduceerde muziek waar alle voeten mee van de vloer komen, of juist rustig mee kunnen tappen tijdens een goed gesprek op de borrel. Ze zijn ervaren in het lezen van het publiek om af te stemmen waar behoefte aan is op dat moment.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jolly Mangos boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie