0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jolly Mangos

Biografie Jolly Mangos

Jolly Mangos zijn Sander (gitaar) en Coen (accordeon) en hadden meteen een klik nadat ze elkaar tegen het lijf liepen in de Oostenrijkse Alpen.
Binnen enkele maanden trokken ze met hun instrumenten de wijde wereld in.

Duo of trio boeken voor scherp tarief

Ze hebben meerdere tours als straatmuzikanten door België, Frankrijk en Italië gemaakt, met als hoogtepunt een muziekreis door Colombia.
Overal waar ze speelden zochten ze de lokale muziek op waardoor verschillende invloeden van over de hele wereld in het repertoire van de mannen terecht kwam.

Live muziek voor iedere gelegenheid

Met zijn tweeën kunnen ze zich zeer flexibel aanpassen aan elke situatie.
Het volume kan van intiem fluisterniveau tot aan swingende dansmuziek en met de set-up spelen ze binnen no-time.

Jolly Mangos boeken voor scherpste gage

Het genre van dit geweldige duo kun je het beste omschrijven als Gipsy, france, latin, jazz en wereld muziek en spelen naast eigen nummers ook coverwerk maar dan net op de Jolly Mango style.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jolly Mangos boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties