0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jolly Mangos

Biografie Jolly Mangos

Jolly Mangos zijn Sander (gitaar) en Coen (accordeon) en sinds 2017 met een derde mango Alex. Alex speelt percussie op de Cajon en komt oorspronkelijk uit Chili en woont nu in Berlijn. Zijn zuid Amerikaanse invloeden maken het een erg leuke mix met ons huidige repertoire.

Sander en Coen hadden meteen een klik nadat ze elkaar tegen het lijf liepen in de Oostenrijkse Alpen. Binnen enkele maanden trokken ze met hun instrumenten de wijde wereld in. Daarna kwam er nog een klik met Alex.

Duo of trio boeken voor scherp tarief

Ze hebben meerdere tours als straatmuzikanten door België, Frankrijk en Italië gemaakt, met als hoogtepunt een muziekreis door Colombia.
Overal waar ze speelden zochten ze de lokale muziek op waardoor verschillende invloeden van over de hele wereld in het repertoire van de mannen terecht kwam.

Boek een band

Met zijn tweeën kunnen ze zich zeer flexibel aanpassen aan elke situatie.
Het volume kan van intiem fluisterniveau tot aan swingende dansmuziek en met de set-up spelen ze binnen no-time.

Jolly Mangos boeken voor scherpste gage

De stijlen gaan van oude klassiekers tot hedendaagse hits in een verrassend jasje. Dansbare Amelie versies gemixt met folky tunes van Mumford and Sons. Mooie melodische stukken die Astor Piazzolla achtige diepgang hebben.

Boek een trio

En uiteraard eigen geproduceerde muziek waar alle voeten mee van de vloer komen, of juist rustig mee kunnen tappen tijdens een goed gesprek op de borrel. Ze zijn ervaren in het lezen van het publiek om af te stemmen waar behoefte aan is op dat moment.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jolly Mangos boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties