0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Alexander Broussard solo

Biografie Alexander Broussard solo

Alexander Broussard is één van Nederlands populairste piano entertainers en als je naar zijn staat van dienst kijkt dan snap je dat ook wel. Het bekendst is het geworden met zijn formatie plussupportact als vaste begeleidingsband van de bekende cabaretier Najib Amhali.

Pianist boeken of inhuren

Alexander is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de beste piano entertainers van Nederland. Speelt in de Corona’s, Crazy Piano’s, Mr Memphisto Spectacular Pianoshow en Bonetti Music.

Boek een artiest

Met Alexander boek je het hele pakket. Naast pianist/toetsenist is hij tevens zanger, componist en een fantastische entertainer. Hij heeft de gave om naast een waanzinnig groot repertoire ook het publiek op passende wijze te entertainen.

Alexander Broussard solo boeken voor scherpste gage

Alexander is tevens een fantastische vertolker van Billy Joel. Met zijn Billy Joel Experience brengt hij een ode aan deze waanzinnige zanger die met zijn nummers deel zijn geworden van het collectieve geheugen.

Boek een pianist

De mogelijkheden met Alexander zijn groot te noemen. Van een klein besloten (privé)feestje, een receptie of kerstborrel tot een uitzinnig swingende party. En uiteraard doet Alexander verzoekjes spelen. Graag zelfs.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alexander Broussard solo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties