0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jan Versteegh

Biografie Jan Versteegh

Jan is winnaar van het tvprogramma It Takes 2 bij RTL4. Een zangprogramma waarin bekende Nederlanders met een ander beroep dan muzikant gecoached werden door professionals uit het vak. Dit waren Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon.

It Takes 2

Jan Versteegh is geboren in Roterdam op 31 december 1985 en is sinds 2014 als presentator actief bij BNN. Daarvoor was hij werkzaam als verslaggever bij Pownews. Jan was eerst docent Lichamelijke opvoeding.

Bekende zanger boeken

Bij BNN presenteerde Jan het programma Spuiten en Slikken en behoorde in 2014 tot de top 8 van kandidaten voor de Televizier award voor aanstormend talent. Hij werd het uiteindelijk niet, maar in 2015 won hij de prijs alsnog.

BNN

In het tweede seizoen van It Takes 2 is Jan, met als coach Trijntje Oosterhuis, tot winnaar bekroond.
Naar aanleiding hiervan heeft hij besloten een album uit te brengen en bracht op 24 april zijn debuutsingle 7 Years uit.

Awardwinnaar

Jan Versteegh is te boeken als presentator met de combi van zanger. Een combinatie van zijn bijzondere jazzy stemgeluid en zijn unieke presentatiestijl.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jan Versteegh boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties