0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Waylon

Biografie Waylon

De naam Waylon een vernoeming naar Willem’s grote idool; Waylon Jennings waar hij in 2001 mee optrad in de verenigde staten.
Hij was al vanaf 1995 te horen in het refrein van telekids nummer “Harry de hengst” maar zijn doorbraak kwam pas toen hij terug kwam uit de verenigde staten.
Hij deed auditie bij Holland’s got talent in 2008 met het nummer “this is a man’s world” van James Brown waarbij hij alle verwachtingen overtrof.
Hij eindigde op de tweede plaats en tekende daarna als eerste Nederlander bij het bekende platenlabel Motown.

Hits en prijzen

Hij brengt zijn eerste album met de gelijknamige single “Wicked Ways” uit en het album word bekroond met de platina status!
Hij wint in de 3FM award voor beste nieuwkomer, krijgt een gouden plaat voor “Wicked Ways” en is één van de winnaars van de allerlaatste TMF awards.
In 2014 gaat hij samen met Ilse DeLange naar het eurovisie songfestival onder de naam “The Common Linnets” met het nummer ‘Calm After the Storm’ hiermee werden zij tweede.

Album top 100

Na het succes bij het sonfestival brengt waylon zijn nieuwe album uit ‘Heaven after Midnight’ wat meteen na de release binnen komt op nummer 1 in de album top 100 wat erg uniek is. Zeker als je bedenkt dat zijn debuutalbum na langere tijd als hoogste positie derde behaalde.

fotocredits: Michel Mölder

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Waylon boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie