0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Millstreet

Biografie Millstreet

Millstreet is een coverband met een enthousiasme die van het podium af spat!  Een energie die snel overslaat op het publiek zodat niet alleen de band lekker energiek rond springt op het podium maar ook het publiek laat mee springen.

Coverband boeken of inhuren

Millstreet boek je bij Burolivemuziek.nlIn 10 jaar tijd speelden ze meer dan 1500 live optredens met succes in binnen en buitenland. Met hun onuitputtelijke energie en uitstraling blijven zij graag geziene gasten in elke discotheek, feesttent of evenement, bruiloft en bedrijfsfeest door heel Nederland en daarbuiten.

Bands boek je bij Burolivemuziek

Hun repertoire bestaat uit up-to-date top 40, 100% dance, pop, rock en party covers. Deze songs worden in verrassende medley vorm, populaire mash-up stijl of voluit gebracht door 6 ervaren muzikanten.

allround band boeken

Millstreet presenteert een voortdurend vernieuwende, frisse en eigentijdse show met de beste en mooiste covers uit de actuele Top 40 charts, maar ook worden de 70’s, 80’s & 90’s, het Nederlandstalige lied, Easy-listening, Trance & Dance, Feestmuziek en stevige Rock absoluut niet geschuwd.

Millstreet boeken voor scherpste gage

Millstreet is van alle markten thuis en zal haar repertoire afhankelijk van de gelegenheid èn gedurende de avond zelf zorgvuldig uitkiezen. Een spetterende constant vernieuwende show met de vetste licht- en geluidsshow en special effects.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Millstreet boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties