0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Coverband Amplifier

Biografie Coverband Amplifier

De Coverband Amplifier is een band met een hoog gehalte aan 3 E’s. Energiek, Enthousiast en Explosief. Een band dus, die niet stilstaat op het podium maar zorgt voor energie richting de dansvloer.

Coverband boeken of inhuren

De muziekstijl is heel divers. Van 80’s en 90’s tot de huidige top 40 en alles wat daar tussen zit aan gezellige muziek en klassiekers. Meezingen, mee springen en mee deinen op de gezelligste muziek.

 Boek een band

Naast volledige nummers worden ook veel mashup’s en medleys gespeelt waardoor er een super chemie ontstaat tussen de bandleden en het publiek. Hierdoor knalt ieder optreden.

Coverband Amplifier boeken voor scherp gage

Naast de energieke bandsetting kun je de band ook boeken in semi akoestische setting. Amplifour heeft dezelfde muzikanten alleen dan met iets andere instrumenten die geschikt zijn voor een sfeervolle kleinere setting.

Band voor bruiloft en feest

Je kunt ook beide mogelijkheden boeken waarbij de avond begint met de semi akoestische rustige setting en deze daarna overvloeit in een energiek spetterend avondfeest.

Deze band is zeer geschikt voor een spetterende bruiloft, knallend bedrijfsfeest of een stampende feesttent of plein

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Coverband Amplifier boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie