0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Chef Special

Biografie Chef” Special

Chef’Special presenteerde in het voorjaar van 2017  ‘Amigo’. Dit is de opvolger van ‘Passing Through’, het album dat in 2014 de eerste plek in de Nederlandse album lijsten veroverde en onder andere de hit ‘In Your Arms’ voortbracht.

Amerikaanse Tour

In de zomer van 2016 verzorgde Chef’Special het voorprogramma tijdens de Amerikaanse tour van het Grammy-award winnende duo Twenty One Pilots. Van mei tot augustus speelden ze in 47 arena’s door het hele land, waaronder in Madison Square Garden in New York en het Red Rocks Amphitheatre in Colorado.

Headliner Festivals

De band is in de zomer van 2017 als headliner op vele festivals te zien zijn en zal, na 2 uitverkochte HMH’s, op 7 oktober de Ziggo Dome betreden.

Amigo!

De eerste nieuwe single Amigo – gelijknamig aan de albumtitel – werd bij het uitbrengen in augustus direct bekroond tot 3FM Megahit en is al een aantal maanden veelvuldig op alle landelijke radiostations te horen. De meest recente single ‘Try Again’ werd bekroond met te titel ‘Topsong’ bij Radio 2.

Gerelateerde topartiesten op Burolivemuziek.nl

Anouk
Kensington
Douwe Bob
3 Js

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Chef Special boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties