0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jeopardy

Biografie Jeopardy

100% Pop-Rock, samenzang, gezonde dosis humor en instrumentbeheersing ten top, méér dan de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, even more than You can handle !!

Wie? Joost, Ton, Rudy, René & Luc
Wat? Rock covers, hedendaags, eigentijds en onverdund!
Waarom? Horen, Zien, Voelen, zonder uitzondering….(gegarandeerd!)
Waar? Daar waar JIJ wilt, café, zaal, tent, overal en elk moment, zie agenda !!

Evolutionaire entertainers

Jeopardy, inmidddels meer dan een begrip in het pop-rock circuit. 8 jaar evolutie brengt de band naar ongekende hoogte in dit rock-land. Bij uitstek de band waar beeld en geluid naadloos samengaan en de toeschouwer trakteerd op een avond entertainment met pop-rock in de hoofdrol.
Knallers van oa Linkin Park, Kane, Snow Patrol, Muse, U2 en Kings of Leon om maar enkele te noemen…

Net zo goed als het origineel

Kreten als: “..Hot as Hell..” en “…ik dacht dat er cd’s gedraaid werden..” of de klassieker “..playback?..of zingen jullie echt…” zijn inmiddels gewoon goed geworden. 100% Live, 100% Pure rock entertainment = 100% Jeopardy !!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jeopardy boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties