0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jeopardy
  • Info
  • Repertoire

Biografie Jeopardy

Jeopardy is een pop rockband die buiten de lijntjes durft te kleuren. Stevige pop/rockcovers worden gebracht met passie. Gewoon simpel een dikke liveband maar dan zonder poespas.

Pop- en rockband boeken of inhuren

De band heeft een ruime ervaring van bijna 20 jaar in de pop en rockmuziek en de band staat dan ook als een huis. Evenals het muzikale gedeelte. Ervaren muzikanten zorgen voor een avondje de allerbeste pop- en rocksongs uit de laatste decennia.

Boek een band

Als toeschouwer word je getrakteerd op een avondje entertainment met alle bekende poprock in de hoofdrol. 100% live en puur gespeeld, samenzang, gezonde dosis humor en een beheersing van de instrumten ten top!

Jeopardy boeken voor scherpste gage

Jeopardy, inmidddels meer dan een begrip in het pop-rock circuit. 8 jaar evolutie brengt de band naar ongekende hoogte in dit rock-land. Bij uitstek de band waar beeld en geluid naadloos samengaan en de toeschouwer trakteerd op een avond entertainment met pop-rock in de hoofdrol.

Knallers van oa Linkin Park, Kane, Snow Patrol, Muse, U2 en Kings of Leon om maar enkele te noemen…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jeopardy boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties