0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Super Sundays

Biografie Super Sundays

Een show vol energie, sensationele acts, springende en luidkeels zingende menigten en een feest dat uit zijn voegen barst.
Dat is hoe een optreden van Super Sundays gegarandeerd de boeken in gaat.

allround coverband boeken of inhuren

De 6 ervaren muzikanten in deze band – geobsedeerd door het vestigen van feestrecords – bestormen de Nederlandse podia en hierbij is niets ze te gek.

band boeken voor scherpste gage

Alle bandleden lopen over van enthousiasme en energie. En die energie, die moet eruit! Dit team van extraverte, tikkie gekke gangmakers zet tijdens een optreden dan ook alles in.

band voor (tent)feest en bruiloft

Een spetterend en up-to-date repertoire, tal van onverwachte acts en verrassende wendingen, twaalf muzikale handen (en voeten) die altijd inspelen op het moment, zes (!) stemmen die krachtig door de speakers schallen, een flinke dosis humor en een strakke presentatie zorgen er samen voor  dat niemand de kans krijgt om stil te blijven staan.

Professioneel, enthousiast en flexibel

Kwaliteit, flexibiliteit en enorme lading enthousiasme, daarop mag men rekenen bij Super Sundays. Het team wordt dan ook compleet gemaakt met vaste en ervaren technici.

Super Sundays voor scherpste gage inhuren

Hoewel ze niet altijd even zichtbaar zijn, werken deze mannen (en vrouwen) bij Super Sundays zeker niet in de achterhoede. Ze zorgen voor perfect licht en geluid en geven de band met special effects die extra boost waarmee Super Sundays het publiek blijft verrassen.

De locatie van het feest is deze zes muzikanten om het even. Anne-Linn, Sander, Sacha, Dennis, Marcel, en Joël zetten samen elke tent, dancing, plein, stadion, schuur, zaal of ander feestelijk terrein op z’n kop.

Wat de aanleiding van het feest dus ook is; Super Sundays scoort!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Super Sundays boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties