0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Trane Met Tuite

Biografie Trane Met Tuite

Trane met Tuite verzorgt graag een hele flinke dosis heerlijk ellendige Nederlandse smartlappen, verrijkt met aanstekelijke Limburgse Texmex en degelijke Duitse evergreens.

bands boek je simpel online

Lekker meezingen, walsen en genieten van zielekietelende gitaarsolo’s. Vlotte interactie met het publiek door met hen te spelen en te betrekken bij het optreden.

Bands en artiesten boeken of inhuren

Blaast op unieke wijze de gouwe ouwe smartjuweeltjes zoals ‘Ik fersgeurde je foto’, ‘Manuwela’, ‘De Flieger’, en ‘Droomlant’ nieuw leven in. Maar ook de nieuwste hits laten zij niet ongeroerd.

Het is dan ook geen wonder dat deze band zelfs in het buitenland, ondermeer bij feestjes van de Nederlandse ambassades, vaak te vinden is om daar de smartlap te prediken.

feestartiesten voor feest en bruiloft

Een greep uit ons repertoire: De clown, Manuela, tweedehandsmartlappenwals, De fles, Je veux d’l’amour, Manuela, 2 generaties Hazes, Smoorverliefd, Atemlos,

Trane Met Tuite boeken voor scherpste gage

(Contra)Bas en Zang: Roland. Frontman van het eerste uur. Zijn muzikaliteit wedijvert met zijn zucht naar theater.
Heeft het Trane Met Tuite ei uitgebroed, gepeld, gebakken, opnieuw geroerd en gekruid.

Smartlappenband boeken of inhuren

Gitaar en Zang: Jeroen. Neerlands meest bevlogen gitaarleraar in het vooraanstaande Poppodium Grenswerk. Hij zingt de sterren van de hemel.
Houdt al jááááren de stokken vast bij Limburgs meest favoriete feestband Minsekinder. Hij is ondeugend èn al zou zijn postuur het tegendeel doen vermoeden, reetestrak.

Binnenkort: De Trane Met Tuite caravan is ons splinternieuwe mobile podium van waaruit we in uw theater, op straat of tijdens een festival het feest met jullie delen.

Gerelateerde smartlappen op Burolivemuziek.nl:

Diep Triest
Ratatouille
Truus Trus & de Terlenka’s
Smartlappentrio

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Trane Met Tuite boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie