0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Trane Met Tuite

Biografie Trane Met Tuite

Trane met Tuite verzorgt graag een hele flinke dosis heerlijk ellendige Nederlandse smartlappen, verrijkt met aanstekelijke Limburgse Texmex en degelijke Duitse evergreens.

bands boek je simpel online

Lekker meezingen, walsen en genieten van zielekietelende gitaarsolo’s. Vlotte interactie met het publiek door met hen te spelen en te betrekken bij het optreden.

Bands en artiesten boeken of inhuren

Blaast op unieke wijze de gouwe ouwe smartjuweeltjes zoals ‘Ik fersgeurde je foto’, ‘Manuwela’, ‘De Flieger’, en ‘Droomlant’ nieuw leven in. Maar ook de nieuwste hits laten zij niet ongeroerd.

Het is dan ook geen wonder dat deze band zelfs in het buitenland, ondermeer bij feestjes van de Nederlandse ambassades, vaak te vinden is om daar de smartlap te prediken.

feestartiesten voor feest en bruiloft

Een greep uit ons repertoire: De clown, Manuela, tweedehandsmartlappenwals, De fles, Je veux d’l’amour, Manuela, 2 generaties Hazes, Smoorverliefd, Atemlos,

Trane Met Tuite boeken voor scherpste gage

(Contra)Bas en Zang: Roland. Frontman van het eerste uur. Zijn muzikaliteit wedijvert met zijn zucht naar theater.
Heeft het Trane Met Tuite ei uitgebroed, gepeld, gebakken, opnieuw geroerd en gekruid.

Smartlappenband boeken of inhuren

Gitaar en Zang: Jeroen. Neerlands meest bevlogen gitaarleraar in het vooraanstaande Poppodium Grenswerk. Hij zingt de sterren van de hemel.
Houdt al jááááren de stokken vast bij Limburgs meest favoriete feestband Minsekinder. Hij is ondeugend èn al zou zijn postuur het tegendeel doen vermoeden, reetestrak.

Binnenkort: De Trane Met Tuite caravan is ons splinternieuwe mobile podium van waaruit we in uw theater, op straat of tijdens een festival het feest met jullie delen.

Gerelateerde smartlappen op Burolivemuziek.nl:

Diep Triest
Ratatouille
Truus Trus & de Terlenka’s
Smartlappentrio

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Trane Met Tuite boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties