0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Eddy Walsh

Biografie Eddy Walsh

Eddy is een zanger uit Noord Holland en bekend van de single “heerlijk naar mijn zin”, welke hij samen met producer Patrick de Vormer schreef en deze single kwam meteen in de tipparade.

Feestartiesten en feestzanges boeken of inhuren

Eddy Walsh, één van de vaste zangers van Café Bolle Jan in Amsterdam en zingt veel herkenbare muziek waaronder Nederlandstalige covers, maar ook Engelse hits, Rock ‘n Roll en feestnummers.

zangers boeken bij Burolivemuziek.nl

Door zijn successen wordt Walsh gevraagd in het voorprogramma van René Froger tijdens de ArenA concerten in 2004, waar hij voor een volle Arena optreed.

Bands en artiesten boeken

Hij is een echte entertainer en weet in no-time het publiek in de polonaise te laten lopen.
Naast zijn reguliere optredens zingt Eddy ook nog steeds wekelijks in hét bekendste café van Nederland, Café Bolle Jan en hier bedacht hij de bolle jan roadshow.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Eddy Walsh boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties