0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Alessandro

Biografie Alessandro

We kennen hem wellicht nog als de jonge (spaanse) hunk die in 2012 bekend werd met zijn deelname aan het Junior songfestival. Maar die kleine hunk is nu uitgegroeid tot een ware man.

zanger boeken

Allesandro Wempe werd in augustus 2016 18 jaar en het bereiken van deze leeftijd brengt veel mogelijkheden op het gebied van zijn carriere met zich mee.
Hij is rapper /zanger en de muziek is vaak Nederlands/Spaans op latino/reggaeton muziek.

Spaanse muziek

Al heel jong is Alessandro begonnen bij de musicalschool van Thomuz en daar heeft hij zijn eerste stappen gemaakt met zingen. Kort daarna werd Alessandro lid van de zangschool van Jozien van Dorst, omdat hij zingen toch wel heel erg leuk vond, hier worden ook altijd nog de zanglessen gevolgd.

zanger tegen scherpste gage boeken

Allesandro deed in 2011 mee aan het open podiumwedstrijd  “Zaanstormend Talent”, in het Zaantheater en met het nummer “My Girl” werd hij uiteindelijk eerste.

Eurovisie songfestival

Met het nummer deed hij vervolgens mee aan AVRO’s Junior Songfestival en daarna schreef hij het nummer “Una Chica Especial” dat uiteindelijk de finale van het “Junior Songfestival 2012″ bereikte en is zelfs als 2e geëindigd.

zomerse muziek boeken

Na het Junior Songfestival heeft hij meegedaan aan “Z@PP Rap Talent Award” dat live op tv te zien.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alessandro boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties