0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Alessandro

Biografie Alessandro

We kennen hem wellicht nog als de jonge (spaanse) hunk die in 2012 bekend werd met zijn deelname aan het Junior songfestival. Maar die kleine hunk is nu uitgegroeid tot een ware man.

zanger boeken

Allesandro Wempe werd in augustus 2016 18 jaar en het bereiken van deze leeftijd brengt veel mogelijkheden op het gebied van zijn carriere met zich mee.
Hij is rapper /zanger en de muziek is vaak Nederlands/Spaans op latino/reggaeton muziek.

Spaanse muziek

Al heel jong is Alessandro begonnen bij de musicalschool van Thomuz en daar heeft hij zijn eerste stappen gemaakt met zingen. Kort daarna werd Alessandro lid van de zangschool van Jozien van Dorst, omdat hij zingen toch wel heel erg leuk vond, hier worden ook altijd nog de zanglessen gevolgd.

zanger tegen scherpste gage boeken

Allesandro deed in 2011 mee aan het open podiumwedstrijd  “Zaanstormend Talent”, in het Zaantheater en met het nummer “My Girl” werd hij uiteindelijk eerste.

Eurovisie songfestival

Met het nummer deed hij vervolgens mee aan AVRO’s Junior Songfestival en daarna schreef hij het nummer “Una Chica Especial” dat uiteindelijk de finale van het “Junior Songfestival 2012″ bereikte en is zelfs als 2e geëindigd.

zomerse muziek boeken

Na het Junior Songfestival heeft hij meegedaan aan “Z@PP Rap Talent Award” dat live op tv te zien.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alessandro boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie