0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Wesley Ponsen

Biografie Wesley Ponsen

Wesley Ponsen heeft één grote passie in zijn leven en dat is zingen. Begint zijn carrière zo als vele volkszangers in de kroeg. De eerste optredens komen en ook de eerste single “Laat me niet alleen” laat niet lang op zich wachten.

Volkszangers boeken of inhuren

Wesley die in korte tijd artiest was geworden trad op met grote namen, zo zong hij een duet met Willeke Alberti en mocht hij samen met Wolter Kroes in een uitverkocht HMH optreden.

26 juli 2013 is de release datum van zijn single ‘Laat mij maar gaan’ remix by dj Goldfinger en ook zijn debuut album zou dit zelfde jaar nog uitkomen.

zangers boek je voordelig bij Burolivemuziek

Wesley is een ras artiest en muziek stroomt door zijn bloed.

Wesley Ponsen boeken voor scherpste gage

Gerelateerde artiesten op Burolivemuziek.nl

Daantje
Erik van Klinken
Gino Graus
Jeffrey Schenk

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wesley Ponsen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties