0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gino Graus

Biografie Gino Graus

Gino was al aan het zingen, toen hij nog maar net kon lopen. Als er aan hem gevraagd werd wat hij later wilde worden, antwoordde hij altijd: “Ik wil zanger worden.” Hij houdt van een feestje en op familiefeestjes loopt hij voor op in de polonaise en verovert het liefst de microfoon om te zingen.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

Op 6 maart 2010 kwam Gino’s eerste single kwam uit met de titel ‘Een vriend’ waarna Gino in datzelfde jaar in Den Bosch winnaar werd van het onderdeel Typisch Talent 2010.

Bands en artiesten voor feesten

Hij mocht toen op het grote podium een optreden geven naast verschillende grote artiesten zoals Marianne Weber, Sieneke en Django Wagner. Hij vond het een hele eer dat hij als jongetje van 10 jaar daar mocht staan.

Gino Graus boeken voor scherpste gage

Daarna ging alles in een stroomversnelling en inmiddels heeft Gino al veel grote optredens gedaan. Dankzij een wildcard die hij van Willie Oosterhuis kreeg heeft hij ook al opgetreden op het Mega Piratenfestijn.

Bloed, zweet en tranen artiesten

Gino zijn droom was om artiest te worden en blijft druk bezig om dit uit te breiden. Hij volgt hiervoor zanglessen en zangtechnieken. Gino zijn ouders vinden het heel leuk en ze helpen en ondersteunen hem waar mee ze kunnen. Zij zijn zelf ook een beetje muzikaal maar denken dat hij het talent toch van zijn moeder heeft.

In 2020 verscheen zijn single ‘Dolores’, een bewerking van de grote zomerhit van Rita Hovink. Het lied werd opnieuw een hit. “En we zitten inmiddels bijna op een miljoen streams”, vertelt Gino trots.

Andere Bloed, Zweet en Tranen artiesten zijn o.a.
Tino Martin
Pascal Redeker
John West
Rein Mercha

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gino Graus boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties