0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Gino Graus

Biografie Gino Graus

Gino was al aan het zingen, toen hij nog maar net kon lopen. Als er aan hem gevraagd werd wat hij later wilde worden, antwoordde hij altijd: “Ik wil zanger worden.” Hij houdt van een feestje en op familiefeestjes loopt hij voor op in de polonaise en verovert het liefst de microfoon om te zingen.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

Op 6 maart 2010 kwam Gino’s eerste single kwam uit met de titel ‘Een vriend’ waarna Gino in datzelfde jaar in Den Bosch winnaar werd van het onderdeel Typisch Talent 2010.

Bands en artiesten voor feesten

Hij mocht toen op het grote podium een optreden geven naast verschillende grote artiesten zoals Marianne Weber, Sieneke en Django Wagner. Hij vond het een hele eer dat hij als jongetje van 10 jaar daar mocht staan.

Gino Graus boeken voor scherpste gage

Daarna ging alles in een stroomversnelling en inmiddels heeft Gino al veel grote optredens gedaan. Dankzij een wildcard die hij van Willie Oosterhuis kreeg heeft hij ook al opgetreden op het Mega Piratenfestijn.

Bloed, zweet en tranen artiesten

Gino zijn droom was om artiest te worden en blijft druk bezig om dit uit te breiden. Hij volgt hiervoor zanglessen en zangtechnieken. Gino zijn ouders vinden het heel leuk en ze helpen en ondersteunen hem waar mee ze kunnen. Zij zijn zelf ook een beetje muzikaal maar denken dat hij het talent toch van zijn moeder heeft.

In 2020 verscheen zijn single ‘Dolores’, een bewerking van de grote zomerhit van Rita Hovink. Het lied werd opnieuw een hit. “En we zitten inmiddels bijna op een miljoen streams”, vertelt Gino trots.

Andere Bloed, Zweet en Tranen artiesten zijn o.a.
Tino Martin
Pascal Redeker
John West
Rein Mercha

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gino Graus boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie