0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059

Disclaimer

Disclaimer Burolivemuziek.nl

Deze website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van burolivemuziek.nl.
Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van burolivemuziek.nl mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, behoudens beperkingen bij wet gesteld.
Alle woord-, beeldmerken en logo’s op deze website zijn eigendom van burolivemuziek.nl tenzij anders vermeld.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van burolivemuziek.nl is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van deze concepten, behoudens de beperkingen bij wet gesteld.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten en zijn exclusief 6 of 21% BTW.
Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina.

Burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?