0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059

Over ons

Burolivemuziek.nl is dé online boekingssite met het grootste diverse aanbod van livemuziek in Nederland.

Eerlijk en onafhankelijk advies

Ruim 30 jaar ervaring in de eventbusiness en ‘artiestenland’ zorgen voor een gedegen advies door kennis van zaken.
De core business van burolivemuziek.nl is het boeken van bands en artiesten.

Transparant en duidelijk

Het gezicht van Burolivemuziek.nl is René de Boer die als artiest al ruim 30 jaar in entertainmentland rondloopt. Heeft als DJ, presentator, kids animator en entertainer op menig podium in binnen- en buitenland gestaan en weet als geen ander waar Abraham de mosterd haalt…

René heeft daarnaast al ruim 23 jaar eventbureau René Friso Events waarmee hij voor grote bedrijven en instellingen zoals Eurofins, Friso Bouwgroep, Kei colleges, Kondor Wessels, diverse ministeries, Hoge raad der Nederlanden, Houthoff Buruma, BDO accountants e.v.a. mooie events op maat maakt.

Écht advies van een ervaringsdeskundige

Alles begint bij een goed en passend advies. De juiste band of artiest op het juiste podium. En volgens een unieke transparantie en scherpste gage formule. Livemuziek boeken voor het scherpste tarief, eerlijk en betrouwbaar.

Burolivemuziek.nl werkt al jaren prettig samen met de grootste managementbureau’s van de bekendste bands en artiesten en dit resulteert in altijd het scherpste tarief.

Band of artiest boeken tegen het scherpste tarief.

Door ons grootste aanbod en makkelijke zoekfunctie vind je snel de juiste muziek voor jouw feest. Maar indien je hulp nodig hebt dan helpen we je hier graag verder. Wij adviseren er lustig op los…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?