0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Recipe

Biografie The Recipe

Dé non-stop partyband: alle hits in de mix, natuurlijk live gespeeld met veel energie en enthousiasme waarmee we ons als coverband elke show onderscheiden!

Beste ingrediënten voor een waanzinnige avond

Met een menukaart vol dansbare hits in de mix en de beste ingrediënten zorgt ons recept voor FEEST: entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer,
The Recipe brengt elk feest tot het kookpunt.

Hoe is The Recipe ontstaan? Vaak misten we iets op een feest met muziek, misschien herken je het:

  • we vonden live bands vaak saai: ze spelen meestal lange nummers en nét als het feest op gang komt wordt dit hinderlijk onderbroken door pauzes tussen de nummers.
  • bij een DJ misten we het gevoel van een dampende echte live band en viel er voor publiek weinig te genieten omdat er op het podium niets gebeurt.

Top live entertainment in sneltreinvaart

The Recipe is the best of both: snelheid en afwisseling van alleen de beste hits zoals je kent van een DJ, gecombineerd met show, entertainment en alles helemaal live gespeeld door een professionele topband. Je hoeft dus nooit meer te twijfelen tussen band en DJ voor jouw feest!

Waar is dat feeste? Hier is dat feestje

We garanderen 100% dansbaarheid en geen moment verveling en maken dit op alle mogelijke feesten waar.
De beste manier voor jou om hier zelf achter komen is te proeven van ons recept, het liefst live bij een (openbaar) optreden of anders via het materiaal op deze site: oordeel zelf maar!
Wij spelen om van elk feest een succes te maken, dat maakt The Recipe tot de ultieme feestband.

Boekingsmogelijkheden The Recipe

The Recipe XXL   € 4.995,00  incl. LED screens, Lasers, Co2, confetti etc.  > festivals/openbaar/privé
The Recipe XXL   € 5.495,00  incl. LED screens, Lasers, Co2, confetti etc. 
> Besloten optredens

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Recipe boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties