0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Recipe

Biografie The Recipe

The Recipe is een allround coverband. Alle hits in de mix, fantastisch live gespeeld met veel energie en enthousiasme. Hiermee staan deze band al een aantal jaar aan de top van de Nederlandse coverbands.

Coverband boeken of inhuren

Met een menukaart vol dansbare hits in de mix en de beste ingrediënten zorgt dit recept voor FEEST: entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer.

Bands boeken bij Burolivemuziek.nl

The Recipe brengt elk feest tot het kookpunt. The best of both: snelheid en afwisseling van alleen de beste hits zoals je kent van een DJ, gecombineerd met show, entertainment en alles helemaal live gespeeld door een professionele topband.

Je hoeft dus nooit meer te twijfelen tussen band en DJ voor jouw feest! En wil je toch allebei (voor de pauzes bv), dan boek je toch de Recipe DJ erbij.

The Recipe boeken voor scherpste gage

Gegarandeerd 100% dansbaarheid en geen moment verveling en maken dit op alle mogelijke feesten waar.
Proef maar eens van het recept van deze topband. Kom eens kijken en genieten tijdens een optreden.

Multi inzetbaar. Van een spetterende bruiloft tot een waanzinnig tentfeest. Met deze band kan het allemaal.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Recipe boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties