0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Grooveline

Grooveline Biografie

Grooveline is een energieke, vernieuwende, verfrissende en vooral professionele band. Met 6 top muzikanten, een groot repertoire en een te gek podium met LED wall, maakt
Grooveline van elk optreden een intense feestbeleving. Laat je verrassen door een spetterende show met de beste disco classics, de lekkerste hits van de 90’s en de nieuwste songs van dit moment!

Allround Repertoire voor ieder feest

De leden van Grooveline beschikken allemaal over een ruime ervaring in de professionele muziekindustrie.
De band bestaat uit een te gekke zanger, een charmante zangeres en 4 strakke muzikanten, die elkaar op overtuigende wijze aanvullen. Doordat alle bandleden ook nog eens geweldig kunnen zingen heeft Grooveline maar liefst 5 leadzangers!
Ze beschikken over een groot repertoire en maken geen gebruik van vaste setlijsten. Het repertoire wordt daarom altijd aangepast op het publiek en de sfeer van het feest. Zo sluit Grooveline altijd perfect aan bij elk evenement.

Spetterende show met LED wall en showtrappen

Om de show compleet te maken wordt er gebruik gemaakt van een indrukwekkende LED wall en 2 stijlvolle showtrappen.
Dit zorgt er voor dat de muziek op originele wijze, visueel wordt ondersteund tot een spectaculair hoogtepunt!

Grooveline heeft als prioriteit om ieder evenement optimaal te faciliteren, zowel op het podium, als daarbuiten.
Ook een prettige en heldere communicatie is daarbij een vanzelfsprekendheid waarmee Grooveline het maximale uit ieder evenement haalt.

 Met deze ingrediënten is een optreden van Grooveline een performance van topniveau en gaat gegarandeerd het dak eraf!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Grooveline boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties