0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Heel Holland Live!

Biografie Heel Holland Live!

Het concept van Heel Holland Live! is bedacht door Stella Vermeulen en is een avondvullende show met lokale zangers en zangeressen in de hoofdrol. Alle artiesten treden live op onder begeleiding van een professionele liveband.

De muzikanten uit deze liveband komen uit diverse professionele bands van bv Frans Bauer, Boston Tea Party, Mannen van Oranje en Heroes of the 00’s.

Coverband boeken of inhuren

Stella Vermeulen was eerder de drijvende kracht achter de band GLAMOURAMA die 1 juli 2019 stopt met optreden. Stella gaat zich volledig richten op het concept waarbij de locale artiesten de ster van de avond zijn.

Simpel online jouw band of artiest boeken

Het concept is simpel; Neem een zeer ervaren band met topmuzikanten en laat daarmee de locale helden/artiesten optreden. Welke beginnende artiest wil nu niet met een topband op het podium staan.

band voor bruiloft of feest

De gehele avond word verzorgd en begeleid door Stella, die zeer veel ervaring heeft met artiesten in de dop. Met een fantastische groep topmuzikanten word de avond een feest der herkenning.

Heel Holland Live! voor scherpste gage boeken

Dit concept kan heel makkelijk de naam dragen van het evenement. Zo is het concept met succes uitgevoerd in Giethoorn (Giethoorn Live!) en Zoetermeer (Zoetermeer Live!).

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Heel Holland Live! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie