0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Heel Holland Live!

Biografie Heel Holland Live!

Het concept van Heel Holland Live! is bedacht door Stella Vermeulen en is een avondvullende show met lokale zangers en zangeressen in de hoofdrol. Alle artiesten treden live op onder begeleiding van een professionele liveband.

De muzikanten uit deze liveband komen uit diverse professionele bands van bv Frans Bauer, Boston Tea Party, Mannen van Oranje en Heroes of the 00’s.

Coverband boeken of inhuren

Stella Vermeulen was eerder de drijvende kracht achter de band GLAMOURAMA die 1 juli 2019 stopt met optreden. Stella gaat zich volledig richten op het concept waarbij de locale artiesten de ster van de avond zijn.

Simpel online jouw band of artiest boeken

Het concept is simpel; Neem een zeer ervaren band met topmuzikanten en laat daarmee de locale helden/artiesten optreden. Welke beginnende artiest wil nu niet met een topband op het podium staan.

band voor bruiloft of feest

De gehele avond word verzorgd en begeleid door Stella, die zeer veel ervaring heeft met artiesten in de dop. Met een fantastische groep topmuzikanten word de avond een feest der herkenning.

Heel Holland Live! voor scherpste gage boeken

Dit concept kan heel makkelijk de naam dragen van het evenement. Zo is het concept met succes uitgevoerd in Giethoorn (Giethoorn Live!) en Zoetermeer (Zoetermeer Live!).

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Heel Holland Live! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties