0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Frans Bauer

Biografie Frans Bauer

Frans Bauer wordt op 30 december 1973 in Roosendaal geboren als Frans van Doorn, omdat zijn ouders op dat moment nog niet getrouwd waren.
Bauer groeit op in een katholiek gezin en brengt zijn jeugd door in een woonwagen.

Bekende Nederlandse zanger boeken

Al op jonge leeftijd is hij vastbesloten om zanger te worden. Zijn grote idolen zijn Julio Iglesias, Elvis Presley en Koos Alberts.

Zanger inhuren voor scherp tarief

Bauers zangcarrière krijgt in 1987 vorm als hij onder de hoede van Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp zijn eerste single ‘Ben je jong’ opneemt.
Eerste landelijke bekendheid krijgt hij door het televisieprogramma ‘All you need is love’ in februari 1992.

Frans mag kiezen uit twee vrouwelijke fans om een avondje mee te gaan stappen. De dames, die allebei Diana heten, zijn erg emotioneel, wat leidt tot hilarische taferelen en Frans staat plotseling in heel Nederland op de kaart.

eerste grote hit in 1994 met ‘Als sterren aan de hemel staan’

Door zijn zeer populaire reallife soap op RTL4 overtuigt Bauer vrijwel heel Nederland van zijn sympathieke en gezellige karakter. Van zijn vele hits zijn ‘Als sterren aan de hemel staan’ en ‘Heb je even voor mij’ nog wel de bekendste. Naast zanger wordt Bauer in de loop van zijn carriere ook bekend als presentator, acteur, stem-acteur en als iemand die erg veel voor goede doelen doet.

Frans Bauer boeken bij Burolivemuziek.nl

In 2004 werd Bauer, onder meer vanwege zijn vele liefdadigheidswerk, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Bauer was ook ambassadeur van Villa Pardoes.

In december 2007 gaf Bauer een serie van achttien concerten in Ahoy Rotterdam, waaronder drie speciale kerstconcerten.

Frans is naast zanger ook presentator.
Hij presenteerde vanaf februari 2009 een reeks afleveringen van Bananasplit, precies vijf jaar na de dood van Ralph Inbar, die het televisieprogramma in de jaren tachtig presenteerde.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Frans Bauer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties