0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
William Smulders sings Elvis

Biografie William Smulders sings Elvis

Groot voorbeeld voor multi talent William Smulders is altijd Elvis Presley geweest en nu doet William op passende en oprechte wijze een ode brengen aan de king op Rock ’n Roll, Elvis Presley.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

William Smulders groeide op met de muziek van Elvis Presley en raakte helemaal in de ban van The King. En als William Elvis Presley zingt, voel je dat. Het zit ‘m in zijn stem, gitaarsound én vetkuif.

Rock ’n Roll artiesten boek je simpel online

William speelt klassiekers als ‘Love me tender’, ‘Suspicious minds’, ‘Hound dog’, ‘Can’t help falling in love’, ‘The devil in disques’  en ‘A little less conversation’.

William Smulders sings Elvis

Je kunt William Smulders boeken solo of samen met zijn band. Een set duurt 45 minuten. Desgewenst worden Elvis-songs afgewisseld met nummers van andere artiesten uit de rock ’n roll- tijd.

Andere acts van William zijn o.a.
Liveduo , Around the jukebox en William Smulders band

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je William Smulders sings Elvis boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties